Sıkça Sorulan Sorular

  • » 1. “Sözel ve poster bildiri sunumlarının gönderilmesi için son tarih…“ ifadesinde poster sunacak olanlar da sunum hazırlayacak mı?


    Cevap:
    Poster sahipleri sunum hazırlamayacaklardır. Sisteme posterlerini Microsoft Office Powerpoint (ppt veya pptx formatında yükleme yapacaklardır.

  • » 2. Firmamız faturayı görmeden ödeme yapmamaktadır. Faturayı ödeme yapmadan kesmeniz mümkün müdür?

    Cevap: Ödeme yapılmadan fatura kesilmesi mümkün değildir.

  • » 3. Poster veya sözlü sunum yapacaklar için konaklama çalışmanız var mıdır?

    Cevap: Poster ve sözlü sunum yapacak katılımcılar konaklamalarını kendileri karşılayacak olup konaklama ile ilgili anlaşmalı otellere ilişkin çalışmalar tamamlandığında kongre web sitesinde bilgilendirme yapılacaktır.

  • » 4. Faturalar ne zaman elimize ulaşacaktır? Posta yoluyla mı, e-Posta yoluyla mı tarafımıza iletilecektir?

    Cevap: Faturalar 20 Nisan 2018 tarihi itibariyle kesilmeye başlanacak olup iletişim adresinize gönderimi sağlanacaktır.

  • » 5. Kongre ücretini ödedim fakat kongreye katılamayacağım. Kayıt ücretini iade alabilir miyim?

    Cevap: 20 Nisan 2018 tarihine kadar İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne dilekçe ile başvuru yapmanız halinde kayıt ücretiniz iade edilebilecektir.

  • » 6. Kongre katılım ücretini ve eğitim ücretlerini EFT/Havale yolu ile ödeyebilir miyiz?

    Cevap: Kongreye/eğitime katılımınız 3 kişi ve üzerinde ise Kongre/eğitim ücretini EFT/Havale yolu ile gerçekleştirebilirsiniz.

    İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
    T.C. ZİRAAT BANKASI KURUMSAL ŞUBESİ 
    IBAN NO: TR910001002533405083115060

    Not: Bilgileri gönderirken ekinde dekontu göndermeyi unutmayınız.

    Aşağıdaki excel form doldurularak Nizam Yüce (nyuce@csgb.gov.tr) mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

    Kurumlar Kayıt Formu

     

  • » 7. Poster ve sözel bildiriler herhangi bir kitapta yayınlanacak mı?

    Cevap: Poster ve sözel bildiri özetleri, bildiri özetleri kitabında, sözel bildiri tam metinleri ise bildiri tam metin kitabında yayınlanacak olup Kongre sonrasında kongre web sitesinde PDF olarak yayımlanacaktır.

  • » 8. Kongre alanına ulaşım nasıl olacak?

    Cevap: İstanbul’un belirli bölgelerinden Kongre alanına servis imkanı sağlanacak olup çalışmalar tamamlandığında web sitesinde bilgilendirme yapılacaktır.

  • » 9. Kongre kayıt ücretleri hakkında detaylı bilgiler nelerdir?

    Cevap:

    ERKEN KAYIT
    (31 Mart 2018’e kadar)
    ONLINE KAYIT
    (1 Nisan 2018 - 5 Mayıs 2018)
    YERİNDE KAYIT
    (6 Mayıs 2018 - 09 Mayıs 2018)
    236,00 ₺ 354,00 ₺ 413,00 ₺

    Eğitim Kursları Katılım Ücreti
    Yurtiçinden katılacak katılımcılar için: 118 ₺

  • » 10. Kongre kapsamında gerçekleştirilecek eğitim kursları nelerdir?

    Cevap:

    • HAZOP Risk Değerlendirmesi (Tehlike ve İşletilebilirlik Analizi)
    • İş Hijyeni Ölçümlerinde Parametre ve Ölçüm Noktası Tespiti                                                                        
             1.Oturum: Fiziksel Ölçümler (Sabah Oturumu) 
             2.Oturum: Kimyasal Ölçümler (Ö.Sonra Oturumu)
    • İşe Uygun KKD Seçimi Kriterleri ve Doğru Kullanım Esasları
    • Yüksekte Güvenli Çalışma
    • Psikososyal Risk Gruplarında İSG
    • İş Kazaları ve Kök-Neden Analizi

  • » 11. Eğitim kurslarının birden fazlasına katılım sağlayabilir miyim?

    Cevap: Eğitimler eş zamanlıdır. Bu nedenle tek eğitime katılım sağlayabilirsiniz.

  • » 12. Poster bildirim kabul edildi, Kongreye kayıt olmam gerekiyor mu?

    Cevap: Poster bildirisi kabul edilen katılımcıların kayıt olması ve Kongre giriş ücretini ödemesi gerekmektedir.

  • » 13. Sözel bildirim kabul edildi, Kongreye kayıt olmam gerekiyor mu?

    Cevap: Sözel bildirisi kabul edilen, bildiriyi sunacak yazarın kaydı tarafımızdan yapılmıştır. Birden fazla yazarın olduğu bildirilerde Diğer yazar/yazarların kayıt olması ve ödeme yapması gerekmektedir.

  • » 14. Kongre ücretini ödedim fakat kayıt olmamış görünmektedir.

    Cevap: Sistemden kaynaklanabilecek problemler için isgkongresi@csgb.gov.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

  • » 15. Teknik tur kayıtları ne zaman başlayacaktır?

    Cevap: Teknik tur kayıtlarına ilişkin işlemler 15 Nisan 2018 tarihinde başlayacaktır.




 
 
Ana Sayfa               Davet               Organizasyon               Program               Medya               Keşfet               Ulaşım               İletişim
Danışma Ofisi
İnönü Bulvarı No:42 Pk: 06520 Emek / ANKARA
E-posta: isgkongresi@csgb.gov.tr


LookUs & Online Makale